marți, 28 aprilie 2009

Cupa Romaniei, o traditie uitata-n istorie...

Astazi peste tot apar stiri 1) despre iminenta numire a lui Razvan Lucescu la nationala si 2) despre partida Dinamo-Timisoara din semifinalele Cupei Romaniei la fotbal, iar gsp.ro mentioneaza in headder la fiecare articol pe aceasta din urma tema ca meciul o sa fie live pe cuparomaniei.ro.
Toate bune si frumoase, pana am ajuns, manat de o curiozitate aparent inutila, pe cuparomaniei.ro, unde am aflat dintr-un text care se plimba alert in cap de pagina cum ca "www.cuparomaniei.ro va transmite live video finala, CFR Cluj - Unirea Urziceni. Azi, de la 20:30, partida este televizata de Antena 1". Drept Dovada, iacata:
Si asta nu e tot: cel mai nou articol e din 7 martie 2008, iar Razvan Lucescu apare in 2 posturi extrem de interesante: o stire din 28 februarie 2008 ne anunta ca, din pacate pentru el, va urmari din tribuna meciul din sferturile cupei cu CFR Cluj (si ca sa vedeti ca fac si blaturi, pun pariu ca acest meci se va termina 1-0 pentru CFR si cred ca golul il va da Ruiz in prima repriza de prelungiri, min. 93 :) ), iar o stire cu 2 zile mai veche ne spunea ca domnul Lucescu jr. e hotarat sa faca istorie la Brasov. Foarte frumos, pana ajungem la sectiunea multimedia de jos, unde acelasi domn Razvan Lucescu da un interviu ca antrenor al Rapidului. Iata fazele incriminate:
Si daca zilele-astea o sa fie desemnat selectioner, chiar daca nu are nici o legatura cu Cupa Romaniei, i-as ruga pe administratorii acestui site sa bage, de preferat tot in acest deceniu, inca o stire si despre acest lucru, ca sa putem vedea un "de 3xLucescu": antrenor Rapid, antrenor Brasov plus selectioner, 3 in 1.
Asadar, "povestea merge mai departe..."

Niciun comentariu: