marți, 16 octombrie 2007

"Toute la Roumanie y croit"

Le Quotidien titreaza azi "Toute la Roumanie y croit. Des millions de Roumains auront les yeux tournes vers Jasy Barthel. Tous ceux, en fait, qui n'y seront pas" si prezinta, intr-un articol de mai bine de jumatate de pagina, obiectiv, gandurile cu care Romania abordeaza meciul cu Luxembourg de maine (pqg. 23).
Langa o poza mare cu Ogararu in duel cu Robben, Julien Mollereau vorbeste foarte frumos despre noua generatie a nationalei Romaniei, despre posibilitatea matematica de a fi deja calificati cu o victorie in Luxembourg coroborata cu un esec al Bulgariei in Albania si despre faptul ca Goian e urmarit de Manchester United.
Echipa probabila a Romaniei prezentata in articol e: Lobont, Ogararu, Tamas, Goian, Rat, Ov. Petre, Chivu, F. Petre, Dica, Marica si Niculae.
Federatia de fotbal din Luxembourg se asteapta la o afluenta de romani, din toate comunitatile din zona, avand in vedere mai ales situatia favorabila a echipei noastre, estimand un numar de aproximativ 2000 de suporteri romani pentru acest meci. Totodata, datorita entuziasmului generat de prima victorie a nationalei Luxembourgului dupa 12 ani (sambata in Belarus), se estimeaza ca si numarul suporterilor locali va fi semnificativ. Pretul biletelor nu e atat de mare pe cat ma asteptam, intre 8 si 30 de euro.
Articolul se incheie putin artistic: "Le Luxembourg devra tenir son role d'arbitre. Dur..."
Maine si eu voi fi acolo! :)

Niciun comentariu: