duminică, 2 decembrie 2007

Ce zice Pitzi?!

Mare amuzament sa te uiti si pe alte site-uri sa vei cum inteleg unii umorul romanesc! :)
Iata un exercitiu: pe site-ul oficial uefa sunt date declaratiile "la cald" ale antrenorilor tuturor echipelor calificate la Euro 2008 la aflarea rezultatului tragerii la sorti. Iata ce zice acolo Victor Piturca:
<<Victor Piţurcă, Romania coach: "It is a very nice and easy group, with the world champions, the World Cup runners-up and Holland who we know very well. We hope it will be an extraordinary experience for us and why shouldn't we be one of the two teams to qualify?">>
Uitandu-ma la componenta grupei, cu Olanda, Italia si Franta, personal, nu as spune ca e "o grupa foarte draguta si usoara". De aceea incerc sa verific informatia si ma uit pe Hotnews:
< "Este cea mai grea grupa. Trebuie sa luam acest turneu ca pe o experienta frumoasa, pentru ca vom avea adversari de cel mai inalt nivel. Sper sa fim in cea mai buna forma fizica si psihica si sa trecem de aceasta grupa">>.
Hai sa spunem ca, in mare, e cam acelasi lucru in ambele citate, desi in limbi diferite. Totusi... Nu am vazut exact imagini cu aceste declaratii, dar cea mai importanta apreciere e la exact 180 de grade in cele doua surse. :)))
Ca sa ma joc de-a ziaristu', ma mai uit la o sursa gsp.ro: "Grupa e extrem de grea, este cea mai grea de la acest turneu final (...)" Deci e clar...
Cum cred ca Piturca nu a innebunit, inclin sa cred ca umorul sau a fost cam prea subtil pentru omuletii de la UEFA...

Niciun comentariu: