vineri, 18 ianuarie 2008

Horoscop

M-am hotarat: de acum inainte, in fiecare zi, dimineata, imi voi citi horoscopul! Pentru ca merita! Iata si de ce:

Agresivitatea prin intermediul cuvintelor va favoriza apariţia unui conflict major, când parcă fiecare persoană în parte se autocenzurează, devine mai scrupuloasă şi vrea să fie aproape perfectă. Nu ţineţi seamă de sfaturile nimănui (mai ales că dv. consideraţi că nu aveţi nici un prieten sincer)
. (Click)

Aveti de facut o multime de drumuri, de rezolvat o multime de lucruri marunte, dar nimic nu va oboseste. Din contra, sunteti hotarat sa finalizati totul intr-un timp record.
(Evenimentul Zilei)

Daca va preocupa mostenirile sau alte drepturi si bunuri ce vi se cuvin de undeva din trecut, azi lucrurile pot cunoaste o evolutie pozitiva in aceasta privinta.
(Libertatea)

Acumulati tensiuni mari de prea mult timp pentru a nu deveni curand un adevarat foc de artificii. Daca vi se ofera un serviciu mai bun, nu stati pe ganduri! Pretentii mari si lipsite de fundament.
(HotNews)

Un eveniment în perspectivă de pregătit – aveţi emoţii, o să cheltuiţi bani, nimic de zis, dar implicarea sufletească poate să fie mai mare decât investiţia financiară.
(Gandul)

Asadar, peste tot, acelasi lucru! Clar, nu? Bine ca nu am facut aceasta lectura inutila de dimineata, altminteri maine ar fi scris:

pentru ca ieri v-ati taiat venele, astazi gasiti niste sireturi pe trotuar si aveti reducere la cinema, unde veti intalni femeia visurilor dumneavoastra, amatoare de Vivaldi si Guta, dupa ce o veti injura ca va scuipa seminte de floare sau bostan in ceafa, murdarindu-va camasa sau tricoul pe care, oricum, va trebui sa o/il aruncati, pentru ca ei nu o sa ii placa, amintindu-i de catzelul din copilarie si de cuiul din tavan. Sau poate o sa va imbatati cu niste prieteni si... restul nu mai conteaza, ca oricum filmul se va rupe si nu va veti mai aminti...

sau cam asa ceva...

Niciun comentariu: