duminică, 8 iulie 2007

"Blow away, blow away, shine away..."

Welcome back, Toni Seicaresu!
Intamplator am prins pe TVR2 o emisiune numita "Autostrada TVR" :), ceva gen Tonomatu' lu' Marutza, cred, in care a aparut trupa Krypton care spunea ceva de un nou album, "Ma prefac in ploi". Pana aici, nimic neobisnuit. In fond, asta e treaba unei trupe: sa scoata albume. Noul solist vocal, insa, e Toni Seicarescu, nimeni altul decat solistul cu care Directia 5 a avut primul ei mare succes, prin albumul "Seductie" si piesa omonima. Foarte frumos pentru Toni ca revine intr-o trupa cu ceva mai multa vizibilitate. Multa bafta! (ca factor de amuzament, la link-ul dat mai sus referitor la noul album, apare ca fotografie ce insoteste articolul poza lui Razvan Fodor, care tocmai nu mai e vocal la Krypton :) )
4 lucruri am de mentionat:
- e amuzant ca nu am reusit sa gasesc una bucata poza cu Toni pe net ca sa o postez in blog (adica treci la shooting, omule! :) )
- personal, nu m-au dat pe spate absolut deloc cu cele 3 piese interpretate in emisiunea mai sus citata...
- piesa care da numele albumului suna prea tare a Directia 5 :( (asa mi s-a parut mie)
- sunt curios cat o sa dureze colaborarea intre 2 temperamente atat de diferite, cum sunt Toni si Eugen Mihaescu. Sper sa dureze, dar am niste dubii... Sper sa ma insel...

2 comentarii:

Anonim spunea...

Totusi sa nu uitam faptul ca Directia 5 a cunoscut prima oara succesul cu exceptionalul vocalist Dragos Badoi.In rest,toate cele bune despre Toni Seicarescu!

Anonim spunea...

toni e cea mai buna voce rock din romania!