miercuri, 1 august 2007

Fiecare cu stelele lui...


Dincolo de victoria (chinuita) a Stelei de aseara cu polonezii, astazi am primit un link cu nu stiu ce horor-scop. Dupa care m-am apucat sa iau cateva ziare la rand, editiile online, sa vad ce imi prezic astrele:
"Gandul:
Demaraţi un proiect legat de locuinţă, poate aţi găsit voi ceva de meşterit pe-acasă, poate zugrăviţi sau vă apucaţi să zidiţi o casă, cu ajutorul unor muncitori, desigur.
Libertatea:
Influente
Calmul celor din jur va influenteaza pozitiv, cu toate ca mai aveti inca momente in care va simtiti total debusolat.
Jurnalul National:
Dragoste
: Sunteţi pe zi ce trece mai cuceritor, iar jumătatea nu vă scapă din ochi. Sănătate: Dacă munciţi mult, aveţi nevoie de vitamine şi de minerale. Carieră: Colegii vă pot ajuta atunci când nu mai puteţi.Se pare că v-aţi încurcat şi nu găsiţi răspunsul dorit la întrebări. În realitate lucrurile par altfel. Exageraţi ca întotdeauna. Cu timpul totul se va rezolva de la sine şi veţi înţelege că în zadar v-aţi făcut griji. Când plecaţi de acasă, luni şi marţi, verificaţi dacă aţi închis bine uşile. Riscaţi ca hoţii să vă viziteze! Aşezarea planetelor, marţi, împiedică lucrurile să decurgă normal. Cel mai bine este să le amânaţi pentru altă zi. Vântul cald vă aduce joi sănătate, iar vineri încercaţi să fiţi mai insistent şi hotărât. Zilele de odihnă sunt favorabile pentru a vă împăca cu persoana dragă, în cazul în care aţi fost certaţi. Veţi fi apreciat dacă aţi face primul pas.
Evenimentul zilei:
In ceea ce priveste chestiunile profesionale, ar fi bine sa fiti mai perseverent daca doriti sa va atingeti tinta. In rest, nu este cazul sa va agitati prea mult. Bazati-va pe intuitie."

M-au spart! Toti! Oricum, rezultatul era previzibil de la inceput, dar chiar atat de variate sa fie predictiile... Practic, destul de putine lucruri ar putea sa nu mi se intample astazi. Bine ca nu zice nimeni nimic de vreun accident mortal! :)

Niciun comentariu: