joi, 21 iunie 2007

Politica pe net


Aveam si noi pana acum un spatiu mai apolitic decat altele, daca pot sa spun asa : internetul… Dar gata! S-a dus si asta...

In preajma referendumului, a vuit tzava de net ca Geoana si-a facut blog (http://mirceageoana.blogspot.com/). Si atat a ramas, ca de pe 9 mai n-a mai binevoit sa scrie. O sa se reapuce, cu siguranta, inainte de campanie.

Bloguri mai au George Copos (http://copos.fzr.ro), Zsolt Nagy (http://www.zsoltnagy.ro), Ioan Mircea Pascu (http://blogs.news365.ro/Europolis), Cristian Boureanu (http://www.boureanu.ro) – asta e site personal, dar are incorporat si un blog pe care, intampmator sau nu, a pus un mesaj chiar astazi. Site-uri de politicieni mai exista (www.basescu.ro, www.danvoiculescu.ro, www.dacianasarbu.ro samd), dar fara bloguri...

De astazi, insa, o alta figura proeminenta a politichiei ne loveste cu blogul sau, si anume Adriaaaaaaaan Nastaseeeeee http://nastase.wordpress.com (multzam de informatie, Doina!). A postat deja cateva textulete foarte scurte, intre care cateva “enervari” ale sale pe nu stiu ce articole de presa, fara a face vreun comentariu. In mesajul de inceput, fostul nostru prim ministru zice cam asa: “Astazi e prima zi pe blog. O sa va spun, din cand in cand, ce gandesc.Si, mai ales, ce ma enerveaza.” Asadar, o sa avem ocazia sa urmarim real time frustrarile domnului Nastase exprimate intr-un mod foarte natural (sper!). Sa o vad si p’asta!

O singura observatie as avea la blog: cam multe felicitari si nimic negativ... Cei care s-au mai dat pe net in ultimii ani ma inteleg cand afirm ca atza de la aceasta cusatura e prea alba! :)
La mai mare!

P.S. Am "uitat" sa mentionez: a aparut si clona: http://bombonel.wordpress.com :))))))))
Ce repede se misca unii! :) Or fi votanti PSD? :))))

Niciun comentariu: